bvb_fluent_in_finante-logo
© Fluent in finante 2016. All Rights Reserved.
facebook
twitter
linkedin
youtube
este un concept creativ realizat de:
BVB-logo-RO_left Depozitarul-Central OTP-AM-Romania-SAI-SA-+-member-copy tradeville fluentinfinante-footer-logo
Aboneaza-te la Newsletter
Fii parte din comunitatea noastra! Lasa-ne adresa ta de e-mail si vei fi conectat la cele mai importante stiri si evenimente.
ABONEAZA-TE
close BCR Pensii
Platforma Universala pentru Investitori
INITIATOR:
bt-capital-new-logo
map-brokerii bt-shield bt-shield bt-shield bt-shield bt-shield bt-shield bt-shield bt-shield bt-shield bt-shield constanta braila galati vrancea bacau lasi prahova dambovita arges brasov suceava bistritanasaud mures sibiu valcea dolj mehedinti hunedoara alba cluj salaj satumare bihor arad timis
ROMANIA
BV
AG
DB
CT
PH
BR
GL
VN
BC
IS
SV
BN
MS
SB
VL
DJ
MH
HD
AB
CJ
SJ
SM
BH
AR
TM
CONSTANTA
BRAILA
GALATI
VRANCEA
BACAU
IASI
PRAHOVA
BUCURESTI
DAMBOVITA
ARGES
BRASOV
SUCEAVA
BISTRITA NASAUD
MURES
SIBIU
VALCEA
DOLJ
MEHEDINTI
HUNEDOARA
ALBA
CLUJ
SALAJ
SATU MARE
BIHOR
ARAD
BROKERUL
TIMISOARA
Map

ALEGE-ȚI UN BROKER

Pentru a putea efectua tranzacții la Bursa de Valori București, este necesară deschiderea unui cont la un broker. Brokerul, cunoscut și sub denumirea de intermediar, reprezintă o companie care execută ordinele de cumpărare sau vânzare de acțiuni pe care un client le introduce în piață. Brokerii sunt societăți de servicii financiare (SSIF) sau instituții de credit autorizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF). Angajații intermediarilor care sunt autorizați să colecteze ordinele de cumpărare sau vânzare de la investitori se numesc agenți de bursă. Mai jos este o listă a tuturor brokerilor autorizați care deservesc investitorii individuali din România.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite, comisioane și procesul de deschidere a unui cont de tranzacționare, contactează brokerul cel mai aproape de tine!
dambovita timis arad bihor satumare cluj mehedinti bucuresti brasov constanta braila galati vrancea bacau lasi mures suceava bistritanasaud valcea dolj sibiu prahova arges salaj
alba hunedoara
   
BROKER
 
  
CONTACT
 
 
TELEFON
 
 
ADRESA
 
 
ORAȘ
 
 
JUDEȚ
 
 
PLATFORMA DE TRANZACȚION-ARE ONLINE
Vezi tot
bucuresti
Bucuresti
B
tradeville
Maps à Iti recomandam sa vezi aceasta pagina in versiunea Desktop!
bt-capital-partners