bvb_fluent_in_finante-logo
© Fluent in finante 2016. All Rights Reserved.
facebook
twitter
linkedin
youtube
este un concept creativ realizat de:
BVB-logo-RO_left Depozitarul-Central OTP-AM-Romania-SAI-SA-+-member-copy tradeville fluentinfinante-footer-logo
Aboneaza-te la Newsletter
Fii parte din comunitatea noastra! Lasa-ne adresa ta de e-mail si vei fi conectat la cele mai importante stiri si evenimente.
ABONEAZA-TE
close BCR Pensii
Platforma Universala pentru Investitori
INITIATOR:
bt-capital-new-logo
Website-ul Fluent în Finanțe este o platformă educațională online care își propune să ofere în mod obiectiv materiale de informare și educare referitoare la investiții la Bursa de Valori București, plasamente în fonduri de investiții și fonduri de pensii. Platforma are ca scop promovarea investițiilor responsabile și îmbunătățirea nivelului de cultură financiară și de întelegere a produselor financiare din România.
 
Informațiile de pe acest website sunt prezentate de către Bursa de Valori București în scopul diseminării informațiilor către public și conștientizării investitorilor asupra diverselor aspecte ale activității de investire.
 
Cu toate că Bursa de Valori București monitorizează atent calitatea informațiilor disponibile pe acest site și actualizează informațiile în mod regulat, Bursa de Valori București nu garantează acuratețea, fiabilitatea sau caracterul complet al oricarui material conținut de acest website sau ca informațiile care apar pe acest website nu conțin erori.
 
Bursa de Valori București depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt corecte și actualizate, însă utilizatorii ar trebui să-și exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea. Scopul exclusiv al acestui website este educația financiară. Prezentul website nu este un substitut pentru sfaturi investiționale profesionale independente.
 
Bursa de Valori București nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțunile intreprinse de orice persoană în baza conținutului acestui website. De asemenea, trebuie să se țină seama că legislația și reglementările aplicabile pieței de capital se pot modifica în orice moment, astfel că investitorii trebuie să se familiarizeze cu cele mai recente legi/reglementări vizitând website-urile relevante sau prin contactarea reglementatorului în cauză.
 
Link-uri către alte site-uri sunt introduse în interesul utilizatorului însă Bursa de Valori București nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezente pe acestea.
 
Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la adresa de mail comunicare@bvb.ro.

DISCLAIMER