For the complete experience, please enable JavaScript in your browser.
DESPRE NOI       SECTIUNILE PLATFORMEI ▾      NEWSLETTER ▾
bvb_fluent_in_finante-logo
© Fluent in finante 2016. All Rights Reserved.
facebook
twitter
linkedin
youtube
este un concept creativ realizat de:
BVB-logo-RO_leftDepozitarul-CentralIntercapital-InvestOTP-AM-Romania-SAI-SA-+-member-copytradevillefluentinfinante-footer-logo
Aboneaza-te la Newsletter
Fii parte din comunitatea noastra! Lasa-ne adresa ta de e-mail si vei fi conectat la cele mai importante stiri si evenimente.
ABONEAZA-TE
closeBCR Pensii
Platforma Universala pentru Investitori
INITIATOR:
bt-capital-new-logo
Website-ul Fluent in Finante este o platforma educationala online care isi propune sa ofere in mod obiectiv materiale de informare si educare referitoare la investitii la Bursa de Valori Bucuresti, plasamente in fonduri de investitii si fonduri de pensii. Platforma are ca scop promovarea investitiilor responsabile si imbunatatirea nivelului de cultura financiara si de intelegere a produselor financiare din Romania.
 
Informatiile de pe acest website sunt prezentate de catre Bursa de Valori Bucuresti in scopul diseminarii informatiilor catre public si constientizarii investitorilor asupra diverselor aspecte ale activitatii de investire.
 
Cu toate ca Bursa de Valori Bucuresti monitorizeaza atent calitatea informatiilor disponibile pe acest site și actualizeaza informatiile in mod regulat, Bursa de Valori Bucuresti nu garanteaza acuratetea, fiabilitatea sau caracterul complet al oricarui material continut de acest website sau ca informatiile care apar pe acest website nu contin erori.
 
Bursa de Valori Bucuresti depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte și actualizate, insa utilizatorii ar trebui sa-și exercite propria abilitate si judecata inainte de a se baza pe acestea. Scopul exclusiv al acestui website este educatia financiara. Prezentul website nu este un substitut pentru sfaturi investitionale profesionale independente.
 
Bursa de Valori Bucuresti nu poate fi responsabila legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informatii eronate sau de actiunile intreprinse de orice persoana in baza continutului acestui website. De asemenea, trebuie sa se tina seama ca legislatia si reglementarile aplicabile pietei de capital se pot modifica in orice moment, astfel ca investitorii trebuie sa se familiarizeze cu cele mai recente legi/reglementari vizitand website-urile relevante sau prin contactarea reglementatorului in cauza.
 
Link-uri catre alte site-uri sunt introduse in interesul utilizatorului insa Bursa de Valori Bucuresti nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe acestea.
 
Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la adresa de mail fluentinfinante@bvb.ro.

DISCLAIMER