For the complete experience, please enable JavaScript in your browser.
DESPRE NOI       SECTIUNILE PLATFORMEI ▾      NEWSLETTER ▾
bvb_fluent_in_finante-logo
© Fluent in finante 2016. All Rights Reserved.
facebook
twitter
linkedin
youtube
este un concept creativ realizat de:
BVB-logo-RO_leftDepozitarul-CentralIntercapital-InvestOTP-AM-Romania-SAI-SA-+-member-copytradevillefluentinfinante-footer-logo
Aboneaza-te la Newsletter
Fii parte din comunitatea noastra! Lasa-ne adresa ta de e-mail si vei fi conectat la cele mai importante stiri si evenimente.
ABONEAZA-TE
closeBCR Pensii
Platforma Universala pentru Investitori
INITIATOR:
bt-capital-new-logo
www.fluentinfinante.ro este o platforma educationala online care isi propune sa ofere materiale de informare si educare despre investitii la Bursa de Valori Bucuresti, plasamente in fonduri de investitii si in fonduri de pensii.
 
Acest site a fost dezvoltat ca urmare a cooperarii dintre urmatoarele entitati:
Bursa de Valori Bucuresti

Bursa de Valori Bucuresti este institutia centrala a pietei de capital din Romania, prin calitatea sa de operator de piata si de sistem autorizat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara. Bursa de Valori Bucuresti are rolul de a facilita fluxurile de bani intre investitori - cei care au capital si doresc sa investeasca si companii - care au nevoie de capital pentru investitii, in scopul de a se dezvolta. 

Bursa de Valori Bucuresti este initiatorul principalelor proiecte din domeniul educatiei financiare si detine rol in imbunatatirea nivelului de cultura financiara in Romania. In aceasta calitate, principalul rol al Bursei de Valori Bucuresti este de a promova investitiile in piata de capital din Romania. Proiectul pilot al Bursei de Valori Bucuresti este Fluent in Finante – o varietate de seminarii educationale axate pe gestionarea banilor si investitii. Mai mult decat atat, Bursa de Valori Bucuresti ofera un numar de programe pentru intreprinzatori, oameni de afaceri, dar si alti investitori individuali, angajati si studenti, ca de exemplu: Banii Tai Expo, Fluent in IPOs, Invest Quest si altele. Pentru mai multe informatii despre proiectele lansate de noi, vizitati sectiunea ‘Initiative educationale’ a site-ului.
BVB-logo-RO_left
Grupul Financiar Banca Transilvania

Grupul Financiar Banca Transilvania sustine spiritul antreprenorial romanesc. Oferta cuprinde servicii bancare, optiuni de investitii si finantari, administrarea activelor, tranzactii mobiliare, leasing financiar si operational, precum si finantare directa.
 
Banca Transilvania, piesa centrala a Grupului Financiar BT, este una din primele 3 institutii bancare in functie de active. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare este actionarul sau semnificativ. Este prima institutie bancara din Romania listata la Bursa de Valori Bucuresti si una din companiile blue chip de pe BVB.
 
BT Asset Management divizia specializata in administrarea de investitii, parte din Grupul Financiar BT, gestioneaza 7 fonduri deschise si 2 fonduri inchise de investitii, avand active de 2.79 miliarde lei si peste 42.000 clienti.
 
BT Capital Partners, membru exclusiv in Romania al M&A International, este divizia specializata  a grupului in servicii de brokeraj, asistenta pentru listarea pe piata de capital si pentru atragerea de investitori, consultanta pentru fuziuni si achizitii, atragerea si structurarea de finantari complexe, cercetare de piata si consultanta strategica.
Depozitarul Central

Depozitarul Central este o institutie importanta a pietei de capital din Romania, membra a grupului Bursa de Valori Bucuresti, care asigura compensarea si decontarea tranzactiilor cu instrumente financiare, precum si evidenta registrelor societatilor emitente. 

Astfel, Depozitarul Central faciliteaza transferul instrumentelor financiare (actiuni, obligatiuni, titluri de stat etc) si al banilor intre vanzator si cumparator, pastreaza in siguranta si actualizeaza evidentele actionariatului unui numar important de companii din Romania. 

Institutia ofera un numar vast de servicii adresate actorilor pietei financiare. Pentru detinatorii de instrumente financiare, cele mai importante servicii oferite sunt: distribuirea dividendelor direct in contul bancar, eliberarea extraselor de cont in care sunt evidentiate instrumentele financiare detinute, istoricul contului, modificarea datelor de identificare, efectuarea de transferuri directe de proprietate asupra instrumentelor financiare in diverse situatii prevazute in regimul juridic aplicabil.

Totodata, Depozitarul Central este un sustinator activ al educatiei financiare si este implicat permanent in ample proiecte de informare si educare, derulate in parteneriat cu cele mai importante institutii din domeniu. De exemplu, in ultimii ani, institutia a organizat seminarii informative pentru tineri, a participat in calitate de partener la cele doua editii ale Banii Tai Expo si a fost implicat intr-o serie de evenimente si workshop-uri educationale.
Depozitarul-Central
Intercapital Invest

Intercapital Invest te ajuta sa castigi bani la bursa prin investitii in actiuni. Cu noi este simplu, rapid si eficient!  Am intermediat oferta publica de obligatiuni a Bancii Mondiale, am listat Bursa de Valori Bucuresti pe propria piata de tranzactionare si am participat unele din cele mai importante IPO din Romania - Transgaz si Romgaz, pe langa multe alte tranzactii importante. Sustinem educatia financiara si participam cu entuziasm la programul Fluent in Finante al BVB.
OTP Asset Management Romania

OTP Asset Management Romania este membra a OTP Group si a fost fondata in anul 2007, iar in prezent se afla in topul celor mai importanti administratori din Romania. Actionarul majoritar, OTP Fund Management, este lider de piata in Ungaria, cu experienta de peste 20 de ani in administrarea fondurilor de investitii. OTP Asset Management Group administreaza la nivel european 5.4 miliarde de Euro, in peste 90 de fonduri de investitii.

OTP Asset Management Romania are ca scop satisfacerea nevoilor clientilor sai, oferind produse de inalta calitate si cele mai bune servicii de consultanta financiara. Compania administreaza o gama variata de fonduri de investitii, oferind investitorilor o paleta investitionala diversificata, atat din punct de vedere al tipului de investitie (actiuni, titluri de stat, obligatiuni), cat si al monedei de investitie (LEI, EURO, USD) potrivite pentru a indeplini cele mai diverse obiective financiare ale clientilor sai. Datorita caracterului inovator concentrat pe dezvoltare, compania a fost multiplu premiata de-a lungul activitatii sale.

Un pilon important al strategiei companiei este implicarea activa in proiecte dedicate cresterii nivelului de educatie financiara. In acest sens, ne alaturam echipelor  Bursei de Valori Bucuresti, Fundatiei Dreptul la Educatie, OTP Bank Romania, etc., cu scopul de a creste gradul de constientizare catre investitii pe termen lung, prin fonduri de investitii. 

Inca de la lansare si pana in prezent, compania a crescut in mod constant, centrul preocuparilor sale il reprezinta generarea de noi moduri prin care clientii sa fie cat mai bine deserviti. Pe viitor, compania intentioneaza sa completeze portofoliul de fonduri, cu scopul de a aduce clientilor sai, o gama variata de produse, diversificate din punct de vedere geografic si al monedei, cautand sa ofere performante solide pentru a satisface asteptarile clientilor si nevoile acestora in continua schimbare.
OTP-AM-Romania-SAI-SA-+-member-copyIntercapital-Invest
Tradeville

Tradeville este un broker autorizat din 1994, cu peste 20 de ani de experienta pe piata de capital din Romania si cu foarte multi ani de experienta in tranzactionarea de instrumente financiare pe piete externe.

Suntem sustinatori fercventi ai educatiei financiare continue, iar in acest scop organizam seminarii, webinarii si intalniri unu la unu atat cu clientii nostri, cat si cu persoane interesate de investitii bursiere. Reunim toate acestea in proiectul nostru, Scoala de investitori.

Suntem alaturi de Bursa de Valori Bucuresti in toate initiativele educationale, pentru ca doar prin educare continua si prin informare putem sa crestem sanatos comunitatea de investitori din Romania.  
tradeville
021 307 95 00
026 430 80 28
021 408 58 00
021 222 87 31
031 308 55 63
021 318 75 55
  
BCR Pensii

BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. a fost infiintata in luna iunie 2007 avand ca obiect de activitate administrarea fondurilor de pensii administrate privat si a fondurilor de pensii facultative (Fondul de Pensii Administrat Privat BCR si Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS).
 
BCR Pensii a avut o activitate extrem de dinamica pe piata pensiilor private din Romania ce a determinat consolidarea pozitiei companiei pe piata. prin preluarea a 3 fonduri de pensii administrate privat si intrarea pe piata pensiilor facultative in anul 2009.
 
Facem parte din cel mai mare grup financiar din Romania-Grupul BCR, membri ai marii familii Erste Group, cu o traditie de aproape 200 de ani pe piata din Europa si cu multe planuri de viitor. Peste jumatate de milion de romani* preocupati de viitor ne-au acordat deja votul lor de incredere.
 
Ne gasesti oriunde in tara, avem peste 2000 de agenti de marketing autorizati, specialisti in viitor, repartizati in peste 500 de sucursale BCR.
 
* Disclaimer: 561.760 de participanti la 30.06.2016 conform datelor publicate: pe www.asfromania.ro
021 9503
bcr-logo

DESPRE NOI

bt-capital-new-logo